İSTANBUL / BAKIRKÖY - Emlak Kredi Bankası Ortaokulu

E-TWİNNİNG PROJEMİZ - Different Intelligences Actively Learn English DIAL ENGLISH

Proje Howard Gardner'ın Çoklu Zeka Teorisinden hareketle İngilizce öğretiminde farklı zeka türlerine uygun aktivitelerle hem öğrencilerin motivasyonunu artırmayı, hem dil öğrenme başarılarını geliştirmeyi, dili doğru kullanmayı, İngilizce iletişim becerilerini geliştirmeyi ve farklı kültürleri tanımayı hedefler.

Different Intelligences Actively Learn English DIAL ENGLISH

Ortağı olduğumuz DIAL English ( Different Intelligences Actively Learn English – Farklı Zekalar İngilizce'yi Aktif Olarak Öğreniyor )e twinning projesi tanışma webinarını yaparak başladı. Türkiye, Ukrayna, Polonya ve Ispanya'dan toplam 14 okulun  yürüttüğü projede İngilizce öğretmeni Sezen Yılmaz'ın rehberliğinde 6.sınıf öğrencilerimiz çalışmalarını yürüteceklerdir.

Öğrenciler, Eylül ayında başlayıp Mayıs ayında bitecek projede farklı Web 2.0 araçlarını da kullanacaklardır.

24-09-202024-09-2020

Yayın: 24.09.2020 - Güncelleme: 24.09.2020 10:53 - Görüntülenme: 85