İSTANBUL / BAKIRKÖY - Emlak Kredi Bankası Ortaokulu

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 22/10/2020 Perşembe Günü Saat 10:00'da yapılacaktır.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa ERŞAHİN okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

Proje Howard Gardner'ın Çoklu Zeka Teorisinden hareketle İngilizce öğretiminde farklı zeka türlerine uygun aktivitelerle hem öğrencilerin motivasyonunu artırmayı, hem dil öğrenme başarılarını geliştirmeyi, dili doğru kullanmayı, İngilizce iletişim becerilerini geliştirmeyi ve farklı kültürleri tanımayı hedefler.

Ağu

Covid-19 Kapsamında okulumuza gelen ziyaretçi ve tedarikçilerin, " Ziyaretçi ve Tedarikçi Taahütname Formu" nu doldurmaları gerekmektedir.

Forma ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız!

meb_iys_dosyalar/34/02/742502/dosyalar/2020_08/28202835_9._ZYYARETCY_VE_TEDARYKCY_BYLGYLENDYRME_FORMU.pdf

Ağu

Tüm velilerimizin dikkatine; ekte paylaştığımız Veli Bilgilendirme ve Taahütname Formu'nu doldurup okula teslim ediniz.

meb_iys_dosyalar/34/02/742502/dosyalar/2020_08/28141241_VELIY_BIYLGIYLENDIYRME_FORMU.pdf

Haz

İlk toplantının ardından öğrencilerimiz proje ile ilgili dğerlendirmelerini, duygu ve düşüncelerini projenin twinspace sayfasında yayınladılar.

Haz

Yarışmada öğrencimiz Ece ALKAN 3. oldu.

Haz

WHAT IF BATTERY,COMPOST,GLASS,METAL,PLASTIC AND PAPER NEVER CAME TOGETHER ?

İsimli e twinning projemizin çalışmaları pandemi sürecinde de devam etti. Öğrencilerimiz projenin çalışmalarını bu süreçte evlerinden devam ettirdiler. Logo ve slogan yarışmasına katıldılar. Projenin aşamalarından biri olan kompost yapımını evlerinde saksılarda veya bahçelerinde yaptılar. Yapılan çalışmaları gözlemlediler ve e twinning twinspace sayfasından da proje ortaklarının çalışmalarını ilgi ile takip ettiler.