Emlak Kredi Bankası Ortaokulu

WEB https://ekbo.meb.k12.tr
Adres : Ataköy 5. Kısım Mah. 19 Mayıs Cad. No14 Bakırköy/İstanbul
VİZYON : V İ Z Y O N U M U Z Okulumuzu; • Yönetim ve Eğitimde • Düzen ve Disiplinde; • Öğrenci Rehberliğinde; • Ve Temizlikte; En iyi ortaokullardan birisi yapmak
MİSYON : M İ S Y O N U M U Z 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu Doğrultusunda; Öğrencilerimizi; • Çağımızın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik alt yapıya sahip; • Toplum ve ülke ihtiyaçlarına uygun; • Kendini bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlayan; • Özgür düşünceye sahip, eleştirel düşünebilen ve risk alabilen; • Milli, manevi ve ahlaki değerlerle donatılmış; • Kendine ve çevresine karşı duyarlı, saygılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : BAKIRKÖY MERKEZDEN YEŞİLKÖY MİNİBÜSLERİ VE YEŞİLKÖY (72T-81) OTOBÜSLERİYLE
Yerleşim Yeri : ATAKÖY 5. KISIM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZİ KONUMDA
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2016-2017 YILI BAKIRKÖY İLÇESİ SPORTİF FAALİYETLER BİRİNCİLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BARIŞ OKULDA BAŞLAR PROJESİ KİTAP OKUMA PARKURU PROJESİ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ